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Question 
 
A catamaran on port tack approaches a leeward mark to be left to port. Does a catamaran 
that "flies" its port (windward) hull over, and possibly to windward of, a leeward mark 
comply with the requirements of rule 28.1 in relation to that mark rounding?  The starboard 
hull is the only hull in the water (creating a track) and this hull passes the mark correctly. 
 
 
Answer 
 
Yes. 
 
  
 


